Les meves experiències experimentant amb la gravetat van començar quan tenia 13 anys. A les hores patinava i feia els meus salts al Vendrell (Tarragona). Ràpidament em vaig donar compte el difícil que era qüestionar las lleis de la gravetat, Au!...

 

Anava a tots el espectacles de circ que hi havia ala vora. Aleshores vaig trobar un grup de gent que per ells els circ era tant interessant com ho era per mi. Vam començar a preguntar-nos: Com podem fer això...? Buscàvem una resposta i actuar al carrer semblava la millor opció per guanyar experiència.

Vaig necessitar portar més lluny els meus coneixements d'espectacle i vaig decidir anar cap a Barcelona per estudiar a l'escola de circ Rogelio Rivel. Això em va donar l'oportunitat de tindre una formació regular i provar moltes disciplines circenses. Vaig descobrir que el trampolí era una bona eina per expressar-me. En el quart i últim any de formació vaig presentar el meu primer espectacle de trampolí.

Per ampliar el meus coneixements en circ i en altres disciplines escèniques, vaig començar l'any 2007 l'escola superior de circ The Circus Space a Londres. Ara els meus interessos son, mesclar altres tècniques amb el trampolí, així com el teatre físic, la dansa contemporània i la manipulació d'objectes.

Si voleu veure una copia del meu CV premeu aquí.